Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2012

Τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα

Νατη λοιπον σε πληρη απαρτια η κυβερνηση των τριων συμμοριων και τις δυο τις ξεραμε η τριτη μας προεκυψε μετα απο παρθενογεννεση και βαλθηκε κι αυτη να μας σωσει.
Και ξεχαστηκε μετα απο το αποτελεσμα των εκλογων και η αναδιαπραγματευση,σαν το λεφτα υπαρχουν κι αυτη μονο γρηγοροτερα,και να ο αοματος που τελικα βλεπει,ο υπηρετης της Μερκελ ανεθεσε το υποικ σε εναν ακομα εκλεκτο της λεσχης Μπιλντερμπεργκ και τωρα ας καθησουμε να απολαυσουμε την σωτηρια της χωρας μας.

Σωτηρια μεσα απο ξεπουλημα των παντων,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο και φυσικα στο τελος θα χρεοκωπησουμε και τοτε θα μας πουν οτι εκαναν τα παντα για να μην το παθουμε.
Ο Σαμαρας ειναι κι αυτος του στυλ δεν ειμαι γαντζωμενος στην καρεκλα μου και με τον ιδιο τροπο και συντομα πιστευω θα παρει τον ιδιο δρομο που πηρε και ο προκατοχος του Γιωργακης ο οραματιστης της 79ης θεσης.

Φυσικα κανενας λογος για την τιμωρια οσων εφτασαν την χωρα ως εδω,σκεπαστηκε και αυτο το εγκλημα,δεν ειναι λογικο εξ'αλλου οι συμμοριες να ξεσκεπαζουν η μια την αλλη,στο τελος δεν θα εμενε κανενας κλεφτης για να κλεβει.

Και ετοιμαζονται να αγορασουν τις υπερφορτωμενες με προσωπικο ελλειματικες η μη εταιρειες του δημοσιου τα καθε λογης κορακια,μετα θα πουλησουν ενεργεια και νερο,νοσοκομεια και θα ερθει να δεσει το γλυκο,το μονο που δεν θα κανουν ειναι να ενδιαφερθουν για τους ανεργους και αστεγους καθως και οσους ζουν με ελεημοσυνη γνωστων και φιλων.

Αυτο ψηφισε ο λαος,νωπη ειναι η εντολη του,μετα απο κατατρομοκρατηση και απειλες ακομα μια φορα εμεις σταθηκαμε κατωτεροι των περιστασεων και δωσαμε εντολη παλι σε συμμοριτη να μας κυβερνησει.

Και αυτο θα κανει κατ'εντολην του Βερολινου που προεκλογικα ηταν ετοιμο να ξανασυζητησει το μνημονιο αλλα μετα την εκλογη του υπαλληλου του εχει στηλωσει τα ποδια και απαιτει πληρη εφαρμογη του.

Το μελλον δεν θα ειναι καλο,εμεις το επιλεξαμε,η μαλλον το 18% οσων ψηφισαν με φοβο και διαλεξαν παλι το σαπιο και το βρωμικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: