Κυριακή, Ιουλίου 29, 2012

Αναλωσιμα υλικα

Η αστειες υποσχεσεις του αοματου κυβερνητη αποδειχθηκαν φρουδες ελπιδες,και ηταν λογικο καποιος που ειναι εντολοδοχος την φτωχειας να μην εχει την δυναμη να αντισταθει στους εντολεις του,απο κοντα η αριστερια γωνια μπακλαβα της ΔΗΜΑΡ και το σαπιο και μολυσμενο πασοκ.
Τελικα συμφωνησαν οτι θα παρουν ολα τα μετρα τα οποια ελεγαν οτι θα αναδιαπραγματευθουν,υποκλιθηκαν οι υποδουλοι στους τραπεζιτες και την ελιτ που τους στηριζει και συνεχιζουν το αποτροπαιο εργο τους,το ξεπουλημα της χωρας και την εξαθλιωση του πληθυσμου της.

Αναλωσιμο υλικο ο λαος,η φιλοσοφια τους ειναι"οποιος ζησει...εζησε"τελειωνουν με την υγεια την κοινωνικη προνοια και θα συνεχισουν με την εκποιηση της δημοσιας περισουσιας και των αγαθων της χωρας.

Φυσικα πλεον ειναι πολυ αργα,οι περισσοτεροι μιλουν για μη αναστρεψιμη κατασταση για την οικονομια της χωρας,και οτι μονο η επιστροφη σε εθνικο νομισμα θα βοηθησει να ανακαμψει το κρατος.
Φυσικα αυτους δεν τους ενδιαφερει η χωρα,θα την ξεπουλησουν ετσι η αλλοιως,τους ενδιαφερει η παραμονη τους στην εξουσια με τον εναν τροπο η τον αλλον,με τρομοκρατια,ψευδος η απατη το μονο που επιδιωκουν ειναι ο αποπροσανατολισμος του κοσμου και η συνεχιση της ληστρικης τους επιδρομης.

Αναλωσιμα υλικα ολοι μας,με πλαφον νοσηλειας τα 1500 ευρω ανα ετος.

Αν δεν τιμωρηθουν οι υπαιτιοι της προδοσιας ας μην περιμενουμε τιποτα καλυτερο,και οπως ολοι ξερετε η συμμορια των τριων που κυβερναει η εχει συμφωνησει η δεν εχει κανεναν σκοπο να φερει αυτο το θεμα προς συζητηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: