Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

Ενας λαος εχθρος του λαου

Η περιπτωση μας ειναι ανιατη και η σωτηρια μας αδυνατη,ζουμε εναν παραλογισμο σε μια χωρα που οδηγειται στον γκρεμο και κανενας δεν εχει καν την θεληση η την διαθεση να την βοηθησει να ξεφυγει.

Ποιοι ομως ειμαστε στ'αληθεια?
Μαζι τα φαγαμε ολοι οπως ελεγε ο ανεκδιηγητος Παγκαλος η καποιοι που τα εφαγαν συνεχιζουν να τα τρωνε και να στηριζουν τα κομματα της υποταγης ωστε να αποτελειωσουν το εγκληματικο τους εργο?

Οχι,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Δεν ειναι ιδιος ενας μισθωτος που εργαζεται υπο δυσκολες συνθηκες σε εργοδοτες που του τρωνε και το ελαχιστο και συγχρονως κατακλεβουν την εφορια ατιμωρητοι,δεν εχει την δυναμη ουτε να ελεγχει ουτε να τιμωρει αλλα δεχεται αδιαμαρτυρητα την τιμωρια του κρατους με περικοπες ολων των εργασιακων του δικαιωματων.

Ποιοι φοροδιεφευγαν τοσα χρονια,οι μισθωτοι λοιπον,οι συνταξιουχοι,αυτοι που ο φορος τους ειχε αφαιρεθει πριν φτασει ο μισθος τους στα χερια τους?
Η
Οι αριστεροι σαν φοιτητες και δεξιοι σαν επαγγελματιες δικηγοροι,γιατροι,ελευθεροι επαγγελματιες?
Ποιες συμμοριες οργανωσαν το σωμα διωξης οικονομικου εγκληματος ωστε να μην μπορει η να μην θελει να ανακαλυψει τις φοροκλοπες ολων αυτων?

Ολοι οι διαχειριστες της εξουσιας μιλουσαν για καθαρση ...παντα προεκλογικα,μετα εκαναν τα παντα για να μην φανερωθει τιποτα απο οσα ειχαν γινει και τα οποια τα κατειγγειλαν οσο ηταν στην αντιπολιτευση,ποιος φταιει για αυτο,ποιος φταιει για τις εξεταστικες επιτροπες της ανοησιας και την υποκρισιας?
Ο εργαζομενος?
Οι συμμοριες αναπτυχθηκαν σιωπηλα και σιωπηλα δρουσαν,η αλυσιδα εχει παραμεινει ανεγγιχτη χρονια τωρα,αν εσπαγε το αποστημα τοτε το πυον θα ξεχυνοταν σαν ποταμι και θα μας επνιγε ολους μα κυριως αυτους,ποιος τιμωρηθηκε για ολα αυτα?

Και ομως υπαρχουν ακομα και σε αυτη την υστατη για την χωρα στιγμη καποιοι που βαζουν το ατομικο τους συμφερον πανω απο το συμφερον της χωρας,ποιοι ειναι αυτοι,πολλοι η λιγοι ειναι αυτοι?

Μια μαχη δυο λαων σε μια κατεστραμμενη χωρα,του λαου που υποφερει και του λαου που ετρωγε,τρωει και θα τρωει οτι και να συμβει,ευκολα τα λογια,διαβαστε τα σχολια σε μια αναρτηση μου που δημοσιευτηκε στο www.press-gr.blogspot.com και μην εκπλαγειτε,αυτοι που σχολιαζουν οσα γραφω ξερουν οτι δεν ειναι ψεματα,αλλα το συμφερον τους και το συμφερον των κλεφτων που υποστηριζουν ειναι πανω απο το συμφερον της χωρας.
Μισος και εχθρα,δυο λαοι,οι εχοντες και οι αδυναμοι οικονομικα,ο νομος εδω με ποιον θα παει?

 http://press-gr.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8609.html

Δυο λαοι,ο ενας εχθρος του αλλου.
Αν ειχαμε διδαχθει να κοιταμε πιο βαθεια θα καταλαβαιναμε οτι μας οδηγουν ακριβως εκει.
Σε μια μαχη μεταξυ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: