Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

Αυτοχειρες

Λαος που δεν στεκεται στο υψος του τις δυσκολες ωρες δεν εχει το δικαιωμα να απαιτει καλυτερη μεταχειριση απο τους διαχειριστες του.

Και εμεις αναλωνουμε τις ωρες και τις μερες μας σε θεωριες και φανταστικες λυσεις που παντα περιμενουμε να τις κανει καποιος αλλος για εμας,περιμενουμε σωτηρια απο ατομα που εχουν αποδειξει οτι δεν νοιαζονται για την χωρα η τον λαο μας αλλα για τα δικα τους η κομματικα τους συμφεροντα.

Η χθεσινη παρασταση ιδιαιτερα του αριστερου ψαλτη Κουβελη ηταν για γελια και για κλαμματα,βγηκε να πει οτι δεν θα ψηφισει μετρα που εχουν ηδη ψηφιστει απο το κοινοβουλιο για να δικαιολογηθει που θα ψηφισει τα υπολοιπα απανθρωπα μετρα εναντιον της χωρας.

Δουρειος Ιππος,ακομα ενας,το συστημα κατασκευαζει συνεχεια τετοιους ωστε να τους χρησιμοποιει σε καθε περισταση,μα θα μου πειτε υπαρχουν τοσοι που θα πουλαγαν τα ιδανικα και την αξιοπρεπεια τους?

Και ακομα περισσοτεροι.

Ενα θεατρο του παραλογου παιζεται στην χωρα,με τους δοσιλογους να παριστανουν τους πατριωτες,ολα τα εκαναν αυτο ηταν το τελευταιο τους χαρτι.

Και εμεις αντι να σηκωθουμε στο υψος των περιστασεων πηραμε ενα οπλο το στρεψαμε στον εαυτο μας,και αυτοπυροβοληθηκαμε. 

1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...


Κι όμως δεν αυτοκτόνησα.
Είδατε ποτέ κανέναν έλατο να κατεβαίνει μοναχός του στο
πριονιστήριο;
Η θέση μας είναι μέσα δω σ' αυτό το δάσος
με τα κλαδιά κομμένα μισοκαμένους τους κορμούς
με τις ρίζες σφηνωμένες μες στις πέτρες.

http://www.sarantakos.com/liter/aleksandrou/mesapetres.html