Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ


 Γράφει ο Παναγιώτης Μάνδαλος
Στις μέρες μας βιώνουμε την σταδιακή και φυσικά χωρίς ντροπή παράδοση της χώρας στις βορές  των επίδοξων Ευρωπαίων που σαν άλλοι Ούννοι έρχονται να κατασπαράξουν ότι υπάρχει σε αυτήν την μικρή σε έκταση γωνιά της γης , που η ιστορία όμως προίκισε με λαμπρές σελίδες.
Οι κατακτητές  σε αυτές τις περιοχές δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Η ιδιομορφία όμως είναι ότι πάντα γινότανε πόλεμος και ήξερες τον…..
εχθρό. Σήμερα ο εχθρός είναι αόρατος. Είναι οι ίδιοι που κυβερνάνε εδώ και δεκαετίες που φυσικά φτιάξανε αυτό το απεχθές σύστημα που φτωχοποιεί και φυσικά περιπαίζει έναν ολόκληρο λαό.
Το σύστημα των ξένων,  στημένο από παλιά. Ίσως όμως δεν έβρισκαν του κατάλληλους ανθρώπους για να διαβρώσουν την Ελληνική κοινωνία. Κάποιος πάντα τους χαλούσε την συνταγή και ξαναπροσπαθούσαν πάλι,  ώσπου πέτυχαν στις μέρες μας. Καμία επένδυση και το μόνο που φτιάχνουμε είναι η διάλυση κάθε  οργάνωσης του κράτους. Μέσα στην ίδια την χώρα δημιουργούμαι γκρίζες ζώνες, αφήνουμε να διεκδικήσουν, χωρίς να προβάλουμε καμία αντίσταση,  περιοχές της χώρας. Μάλιστα πολλές φορές ευχαριστούμε και τους ξένους που μας βοήθησαν να πετύχουμε την δημιουργία των γκρίζων ζωνών και τους ευγνωμονούμε.
Δεν οριοθετήσαμε την  ΑΟΖ, δεν κάναμε τίποτα για να αναπτύξουμε μια εξωτερική πολιτική που θα διεκδικεί τα νόμιμα του Ελληνικού κράτους που διέπονται από τις συνθήκες, δεν διεκδικήσαμε αποζημιώσεις, δεν βγάλαμε τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο που θα μπορούσαν να προσφέρουν τρις ευρώ στον κρατικό κουβανά. Μόνο διαλύαμε και περιμέναμε να διαλύσουμε ακόμα. Οι ιδιωτικοποιήσεις γίνανε και γίνονται όταν το χρηματιστήριο έχει την μεγαλύτερη πτώση και οι μετοχές τις χαμηλότερες τιμές. Αυτό λέγεται ξεπούλημα. Πουλάμε τις υπερκερδοφόρες εταιρίες και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ή όχι στρατηγικού χαρακτήρα.
Το μεγάλο όπλο της Ελλάδος, ο στρατός η αεροπορία και το ναυτικό. Πλήρης απαξίωση των πάντων. Αποδυνάμωση ενώ σε κάθε τουρκική παραβίαση τους αφήνουν να κοιτάν και να παρακολουθούν. Αποτέλεσμα,  να αρχίσουν να έχουν διεκδικητικές απαιτήσεις και μέσα στο Αιγαίο, που σημαίνει και διεκδικήσεις και στα πετρέλαια και στο αέριο αλλά κυρίως στον Εθνικό ιστό.
Ίδη η Ντότς Τέλεκομ προανήγγειλε την πώληση του μοναδικού Ελληνικού δορυφόρου όπου επάνω του στηρίζονται όλες οι στρατιωτικές επικοινωνίες …ενώ οι Τούρκοι προχωρούν και στην εκτόξευση και τρίτου κατασκοπευτικού δορυφόρου.
Στην Θράκη, η τελευταία χωρίς όρια προκλητική και φυσικά ξεδιάντροπη αναγνώριση από ευρωπαϊκό δικαστήριο της Τουρκικής ένωσης Θράκης καταπατά  όλες τις μέχρι τώρα συνθήκες και δημιουργεί καινούργια δεδομένα αφού πλέον μιλάμε για Τουρκική μειονότητα και όχι για μουσουλμανική. Βέβαια, και το γεγονός ότι φέρνουν και πολλούς λαθρομετανάστες θα επηρεάσει τις ισορροπίες μεταξύ μειονοτήτων και πλειοψηφίας. Επίσης η απόλυτη αδιαφορία για τους Έλληνες μουσουλμάνους, τους Πομάκους που ζητάν Ελληνικά βιβλία,  θα τους στείλει κατευθείαν στην αγκαλιά του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Βέβαια η Ελληνική πολιτεία αγρόν αγοράζει. Ένα άλλο κεφάλαιο η δημιουργία ΕΟΖ και ιδίως στην Θράκη δημιουργεί ντε φάκτο την πρώτη μαύρη τρύπα στις γκρίζες περιοχές. Με αυτήν την ενέργεια δημιουργείται ένα καθεστώς αυτόνομο και σε εργασιακά αλλά και φορολογικά δεδομένα που εύκολα θα διαβρωθούν και θα Κοσοβοποιήσουν την περιοχή που δεν θα είναι και η τελευταία. Έχουν αρχίσει να επεκτείνονται και στα Δωδεκάνησα με τελευταίο την περίπτωση τον ξυλοδαρμό του μουφτή της Ρόδου.
Οι Έλληνες πολιτικοί δέχονται δηλώσεις, όπως μια χώρα που χρωστά δεν πρέπει να έχει εθνική κυριαρχία. Και κανείς τους δεν λέει τίποτα, μόνο με φόρους, χαράτσια και επιδρομές εκτελούν εν ψυχρώ τα εκτρωματικά τους σχέδια. Βέβαια λένε ότι το Ελληνικό σύστημα είναι διαβρωμένο. Μα καλά ποιος έφτιαξε και άφησε να γιγαντωθεί αυτό το σύστημα. Αυτοί δεν το άφησαν ή μάλλον το δημιούργησαν; Καμία αντίσταση, καμία φωνή. Ο Σόιμπλε, συνεχώς διεκδικεί σαν άλλος Μέτερνιχ, σαν άλλος αλλοπρόσαλλος παράφρονας πολιτικός και διεκδικεί. Οι δικοί μας με σκυμμένο το κεφάλι σιγή ιχθύος. Μα ο κύριος αυτός άφησε την εξουσία γιατί ήταν βουτηγμένος στα σκάνδαλα της κυβέρνησης Κολν και την πήρε η Μέρκελ …μια άλλη δημοκράτισσα,  πρώην κουμουνίστρια και νιν δεξιά. Κανείς δεν του αναφέρει για τα κατοχικά δάνεια, για τις αποζημιώσεις, για τα σκάνδαλα τις Σίμενς που του απόφεραν με μαύρα χρήματα, ευημερία, που πρέπει να επιστρέψει. Μόνο ζητάνε θυσίες από τον λαό, να πληρώσουμε και φυσικά θρασύτητα δηλώνουν μαζί τα φάγαμε, εσείς είστε διεφθαρμένοι, κλπ …Οι περισσότεροι με προνόμια και φυσικά κανένας τους ή πολύ λίγοι έχουν δουλέψει ….οι περισσότεροι επαγγελματίες πολιτικοί στην καλοπέραση και στην χλιδή. Δις ευρώ δόθηκαν σε μίζες αλλά δυστυχώς αυτοί εκεί ακλόνητοι ξεπουλούν κάθε σπιθαμή  Ελληνικής  γης απαξιώνοντας κάθε τι Ελληνικό, μην φροντίζοντας να κάνουν κάτι για την αναδιάρθρωση της παραγωγής και φυσικά να εκτελούν την ψυχρή εντολή των ξένων που είναι «ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Κάποιος ή κάποιοι πρέπει να τους σταματήσουν πριν αυτά που γίνανε στο Κόσοβο είναι απλώς μια ανάμνηση και η συντέλεια του Ελληνικού έθνους γίνει πραγματικότητα..εξ άλλου ο……… «Φιλέλληνας  Κίσισγκερ» το είχε πει.. διαλύστε την Ελλάδα και εξαφανίστε τους Έλληνες
http://www.press-gr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8270.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: