Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2012

Οι Βολευτες

Χρονια τωρα κανουμε το ιδιο λαθος,στελνουμε στο κοινοβουλιο σαν εκπροσωπους μας οτι πιο ανικανο και ανοητο κυκλοφορει στην πολιτικη σκηνη-σαβουρα του τοπου,και αυτοι οι περισσοτεροι ανεπαγγελτοι και αλλοι με προυπηρεσια σε συνδικατα,δημοσιογραφια και μαζι τους πολλοι καλλιτεχνες σε εισαγωγικα βρισκουν την ευκαιρια να ξεδιπλωσουν εκει το ανυπαρκτο ταλεντο τους.

Τα κομματα οπως ειναι σημερα ειναι περιτα,οι βολευτες ειναι εκει σαν προβατα για να ακολουθουν κατα γραμμα την εντολη οχι του λαου αλλα του προεδρου τους,λες και ορκιστηκαν στην δικη του προστασια και οχι του Συνταγματος και του λαου.
Λογικο ειναι μετα απο αυτα να εχουμε 300 βολευτες οι οποιοι κερδιζουν τεραστια ποσα...τα οποια δεν τους φτανουν για να ζησουν,προνομια και εξτρα εισοδηματα απο επιτροπες και επιδοματα γραφειου και αλληλογραφιας,και δεν τους φτανει ουτε αυτο αλλα αρχιζουν να διοριζουν ολο τους το σοι και φιλους στην βουλη και να αδιαφορουν για την κατασταση που βρισκεται η οικονομια μιας και θεωρουν ηθικο αυτο που κανουν μιας και ειναι νομιμο.

Νομιμο στην Ελλαδα ειναι οτι ψηφιζουν αυτοι οι 300 βολευτες,και αφου οτι ψηφιζουν ειναι νομιμο εκεινοι εχουν ψηφισει ολα τα προνομια τους τα οποια ειναι τελειως παρανομα....αλλα μιας και οτι ψηφιζουν αυτοι ειναι νομιμα τοτε αντιρρηση καμια.

Και περιμενουμε απο τετοιους βολευτες να σκεφτουν το μελλον της χωρας ενω αυτοι απο την πρωτη μερα σκεφτονται το δικο τους μελλον και το μελλον των οικογενειων τους.

Δεν χρειαζομαστε βολευτες,ας μεινουν οι αρχηγοι των κομματων μονο,ετσι κι αλλοιως οτι αποφασιζουν αυτοι ψηφιζουν οι υπολοιποι.
153 ναι στην καταστροφη και το ξεπουλημα της χωρας,απο αυτους που εγιναν βολευτες με αλλο προγραμμα και εξαγγελιες,ακουσατε κανεναν να πει στους αρχηγους τους οτι δεν κατελαβαν την εξουσια με αυτο το προγραμμα?
Η μας θεωρουν τοσο ηλιθιους η ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν τι τους γινεται.

Μια χωρα ερμαιο των συμμοριων των βολευτων,μια χωρα ξεπουλημενη απο αυτους που ορκιστηκαν να την προστατευσουν.

Ολο το πολιτικο συστημα πρεπει να αλλαξει,πρεπει να φυγουν ολοι αυτοι απο προσωπου γης,οχι να πανε σε αλλα κομματα και να συνεχισουν την ιδια τακτικη απο εκει,πρεπει ο λαος να αποφασισει οτι με τετοια πολιτικη σκηνη δεν θα παει η χωρα μπροστα.

Ειναι ωρες ευθυνης του καθενος μας.
Δεν ειναι δυνατον να εχουμε αφησει την τυχη της χωρας σε χερια συμμοριων και ανευθυνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: