Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

Κα-ληστεια

Καλοι μου ανθρωποι αρχιζουν τα Κα-ληστεια 2012,την προηγουμενη χρονια στεφθηκε Σταρ Ελλας ο Παπαδημος και το 2010 ο γνωστος οραματιστης της 79ης θεσης και γνωστος ηλιθιος Παπανδρεου,ελατε μαζι να δουμε ποιος θα στεφθει φετος.

Στο νουμερο ενα ο αρνητης των πρωτων μνημονιων και ο πιο μισητος για την Μερκελ πολιτικος τον οποιον δεν ηθελε καν να συναντησει μεχρι που ξεβρακωθηκε και της εδωσε πληρη υποταγη Σαμαρας γνωστος και ως γκομενος της Βισση.

 Στην προυπηρεσια του την ελαχιστη οπως λεει και ο ιδιος ειχε ανοιξει μια πιτσαρια η οποια πηγε πολυ καλα,μετα απο αυτο μπηκε στην πολιτικη στην οποια δεν εκανε τιποτα απολυτως.


Νουμερο δυο ο επισης γνωστος σε ολους για τους αντισυνταγματικους νομους που περασε και για τις ρυθμισεις για την Προτον μπανκ Βενιζελος,ανεπαγγελτος και αυτος με εξουσιομανια που του τρεχει απο παντου μαζι με το λιπος που τον περιβαλλει.

Νουμερο τρια ο αφελης κατα καποιους υποψηφιος για την προεδρια της δημοκρατιας κατα αλλους γερο ξεκουτης Κουβελης,αυτος αλλα λεει αλλα κανει και αλλα ψηφιζει,φυσικα νοιαζεται για τους εργαζομενους,δεν ψηφιζει τα εργασιακα αλλα ψηφιζει τον προυπολογισμο που τα επιβαλλει.

Αυτοι οι 3 παιρνουν μερος στα Κα-ληστεια της Ελλαδας,σας αφηνω να το σκεφτειτε και να αποφασισετε ποιος απο τους τρεις ειναι ο φετεινος νικητης.

Η Ελλαδα ειναι η χαμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: