Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

Η προδοσια συνεχιζεται

Οχι μην αυταπατασθε δεν αλλαξε τιποτα,ναι ξερω θα πειτε αλλαξε η κυβερνηση,εκλογες ειχαμε πριν τεσσερις μηνες,εχουμε νεο πρωθυπουργο,νεους υπουργους,νεα ηθη κι εθιμα.

Δεν αλλαξε τιποτα,απλα ο παλιος ανικανος και προδοτης εδωσε ησυχα την θεση του στον νεο ψευτη και προδοτη,η προδοσια της χωρας συνεχιζεται,ολοι οι υπολοιποι ειναι εδω και σχεδιαζουν το ξεπουλημα ακριβως οπως και πριν.

Ενα αστειο θεατρο παιζεται απο τον Ιουνιο και μετα,οι νεοι διαχειριστες που μιλουσαν για επαναδιαπραγματευση και οτι δεν θα υπαρξουν αλλες μειωσεις συνταξεων και μισθων,οτι δεν θα αυξηθουν αλλο οι φοροι αποδειχθηκαν ιδιοι και χειροτεροι απο τον προηγουμενο,μαζευτηκαν τρεις συμμοριες σε μια και αποφασισαν να συνεχισουν ακριβως οπως και πριν.

Μας κυβερνανε ψευτες,απατεωνες και προδοτες,τα λογια πρεπει να γραφονται οχι να εννοουνται,υπαλληλοι της παγκοσμιοποιησης και των τραπεζων εχουν κρεμασει την χωρα και την μαστιγωνουν αλυπητα.

Εχει πολλα να περασει ο λαος ακομα,αλλα δεν αντιδρα,ισως απο το σοκ που περναει γιατι πιστεψε εστω και αυτες τις στιγμες οτι καποιοι θα τιμουσαν τον λογο τους και τις υποσχεσεις τους.
Και θα ερθουν μετα οι επομενες μειωσεις....που θα ειναι παλι οι τελευταιες,η τρομοκρατια η δοση η χαος,οι αυξησεις σε φορους και υπηρεσιες...για να σωσουν την χωρα,μεχρι τις επομενες μειωσεις,τους επομενους τρομοκρατικους ισχυρισμους οτι καταστρεφομαστε,τα επομενα μετρα.

Ελπιζω καποια στιγμη να ξυπνησουμε απο αυτο το ληθαργο,ποσοι ακομα πρεπει να αυτοκτονησουν,ποσους πρεπει να δουμε να ψαχνουν τα σκουπιδια για φαγητο,ποσα παιδια πρεπει να μεινουν χωρις πρωινο?
Ποσοι πρεπει να πεθανουν,ασθενεις,συνταξιουχοι,μισθωτοι απο την πολιτικη της εσχατης προδοσιας τους?

Οσο υπομενουμε τοσο θα μας μαστιγωνουν με μετρα και τρομοκρατια,αυτες ειναι οι εντολες που εχουν,μην περιμενετε καμια λυπηση.

Οι δολοφονοι εχουν υπογραψει συμβολαιο καταστροφης της χωρας.
Και θα το εκτελεσουν


Δεν υπάρχουν σχόλια: