Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2012

H αποφράδα των μασκαράδων…



Η σημερινή αποφράδα ημέρα είναι η τιμητική των αρχιδοσίλογων και μεγαλοαπατεώνων. Σαμαράδων και οι λοιπών μασκαράδων. Που «παίζουν» το λαό με «σημαδεμένη τράπουλα»…αφού τον εξαπάτησαν, αλλεπάλληλες φορές, προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να τον δολοφονήσουν εκ του ασφαλούς. 

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι ακόμη αφελείς, που ζητούν απ’ τους εφιάλτες αυτούς να καταλάβουν τα, δήθεν, λάθη τους και ν’ αλλάξουν….
 

Και κάποιοι άλλοι
 που επικαλούνται τη, λεγόμενη, Δικαιοσύνη ή και προσφεύγουν σ’ αυτή. Και δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι προσφεύγουν στους επιλεγμένους εντολοδόχους των δοσίλογων και των τοκογλύφων. Εντός και εκτός της χώρας…. 

Κι ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί,
 που δεν κατανοούν ότι η καταστροφή της Ελλάδας και η εξόντωση των Ελλήνων είναι προσχεδιασμένη. Απ’ τους εξωτερικούς και εσωτερικούς αδυσώπητους εχθρούς μας. 

Ποιος δεν θυμάται τι ξεφούρνισε(8-2-2005) η εντιμότατη κ. Μπενάκη στον εξοχότατο κ. Παπούλια, όταν του ανακοίνωνε την εκλογή του ως Προέδρου της Δημοκρατίας!
 

Ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του θα περιοριστούν τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.
 Κι ακόμη πιο πέρα τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη. Και πως ακόμη και αυτή η δημοκρατία θα υποστεί μεταλλάξεις… 

Οπότε ο οποιοσδήποτε έντιμος πολιτικός δεν θα δεχόταν να αναλάβει έναν τέτοιο προδοτικό, σε βάρος της πατρίδας του και του λαού της, ρόλο.
 

Κι όμως ο κ. Παπούλιας δέχτηκε! Και ύστερα διαμαρτύρεται, όταν ο λαός τον φωνάζει προδότη…
 

Ή ποιος δεν θυμάται τον «λεφτά υπάρχουν», που ανέλαβε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της προδοσίας.
 

Και μαζί με τον υπουργό των οικονομικών μεθόδευσαν την εκτίναξη του δημοσίου ελλείμματος από το 3,9% στο 15,9%.
 

Προκειμένου να παραστήσουν ως αναγκαία την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ και τους λοιπούς μαφιόζικους μηχανισμούς!
 

Κι ακόμη
 ποιος μπορεί να χωνέψει τον αξιότιμο κ. Βενιζέλο, που μαζί με τον αξιότιμο κ. Παυλόπουλο της ΝΔ, φρόντισαν, όπως λέγεται, να θωρακίσουν το καθεστώς της κλεφτοκρατίας και της ληστοκρατίας. 

Με τις διαβόητες,
 περί παραγραφών και ασυλίας, των κακουργημάτων υπουργών και βουλευτών συνταγματικές διατάξεις. 

Ο οποίος ως υπουργός των οικονομικών φρόντισε να χαλκεύσει το δολοφονικότερο, σε βάρος του λαού, φορολογικό σύστημα. Στο οποίο πρόσθεσε και τα, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, χαράτσια! 


Που όλα μαζί, σε συνδυασμό με τον βάναυσο ακρωτηριασμό των αποδοχών παγιδεύουν τους πολίτες σε απελπιστικά αδιέξοδα χρεοκοπίας. 


Σύμφωνα με τα επαχθή, σε βάρος των χωρών και των λαών, δολοφονικά χρέη, κατά το παράδειγμα των τοκογλύφων…
 

Για ν’ ακολουθήσει ο ασπόνδυλος τωρινός πρωθυπουργός, με τις φαυλεπίφαυλες παλινδρομήσεις του. Μαζί με τους αλλοπρόσαλλους δορυφόρους και συνοδοιπόρους του. 


Που μιμητές του τωρινού καθηγητή της προδοσίας στο Χάρβαρντ, προσθέτουν και τους επόμενους κρίκους στην αλυσίδα της προσχεδιασμένης καταστροφής και του ολέθρου. Και αγωνίζονται να καταρρίψουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ απατεωνιάς και δοσιλογισμού.
 

Μοναδική σωτηρία, για το λαό, στην περίπτωση αυτή, δεν απομένει άλλη από την εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος.
 

Αν ο λαός δεν πάρει την τύχη στα χέρια του και δεν τιμωρήσει τους κλέφτες, τους δοσίλογους και τους απατεώνες, δεν πρόκειται να υπάρξει τέρμα στον κατήφορο της καταστροφής.
 

Το να ποντάρει στο φιλότιμο και την ευσυνειδησία των αφιλότιμων και ασυνείδητων αυτών εφιαλτών είναι θανάσιμη και εγκληματική αφέλεια!…

Δεν υπάρχουν σχόλια: