Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2012

Απίστευτη Ομολογία Ενοχής



Ο φερόμενος ως υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ομολόγησε δημοσίως ότι δεν μπορεί να ζήσει κάποιος άνθρωπος με 500 ευρώ. Παρόλο που γνωρίζει ότι με αυτό το ποσό δεν μπορεί κάποιος να ζήσει ως υπεύθυνος υπουργός οικονομικών έχει αποφασίσει και επιβάλλει σε εκατομμύρια Έλληνες να έχουν εισόδημα λιγότερο από 500 ευρώ το μήνα, έως και καθόλου.

Οπότε το λογικό συμπέρασμα είναι ότι ο κύριος αυτός αν και γνωρίζει ότι οδηγεί στον θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους με την  πολιτική του την εφαρμόζει.  Δικαίως λοιπόν μπορεί αν κατηγορηθεί για τους θανάτους αυτών των ανθρώπων.
Καλοπροαίρετα αποδέχομαι την 


κρίση των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης περί ευφυούς πολιτικού και θεωρώ ότι και ο προηγούμενος υπουργός οικονομικών ο Βαγγέλης Βενιζέλος γνώριζε τα αποτελέσματα της πολιτικής του οπότε η κατηγορία βαρύνει και αυτόν.

Φυσικά κατηγορούμενοι είναι όλοι όσοι εμπνεύστηκαν αυτά τα μέτρα (όπως πρωθυπουργοί)  που επιβάλλουν εισοδήματα μικρότερα των 500 ευρώ που κατά ομολογία του υπεύθυνου υπουργού οδηγούν στον θάνατο καθώς και όσοι με τις πράξεις τους (όπως ψήφιση) τα στήριξαν.

Το κατηγορητήριο φυσικά είναι ανοιχτό…
http://mikrosfokion.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: