Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

«Έλληνες, μην τους ακούτε! Ανατρέψτε τους»

«Έλληνες, μην τους ακούτε! Ανατρέψτε τους»
 
Πότε σίγησε ξανά το δημόσιο ραδιόφωνο; 
 
«Προσοχή! Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες, μη τον ακούτε. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής μας νίκης. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων».
 
Αυτά είπε, με φωνή που έτρεμε μπροστά στο μικρόφωνο, ο αλησμόνητος εκφωνητής Κώστας Σταυρόπουλος στις 6 Απριλίου 1941, όταν τα γερμανικά στρατεύματα έμπαιναν στην Αθήνα. Μια «νεο-δωσιλογικού» τύπου ΕΡΤ (δεδομένων των αναλογιών) φαίνεται ότι οραματίζονται οι νοσηροί εγκέφαλοι της τρικομματικής κυβέρνησης. Ξεδοντιασμένη, “εκποιημένη” με άνοστο και πληκτικό πρόγραμμα και δουλική προς την εξουσία. (Όχι πως μέχρι τώρα η ΕΡΤ ήταν μετερίζι των λαϊκών αγώνων και όχι μηχανισμός προπαγάνδας του Μνημονίου αλλά κάποιοι δημοσιογράφοι διατηρούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα).

Ο Κεδίκογλου πρέπει να παραιτηθεί όχι για να τη γλιτώσουν οι άλλοι, αλλά επειδή έφτασε στο αποκορύφωμα της αναισχυντίας.
 
Τα δεδομένα -πέρα από την δημοσιογραφική υπερβολή-  είναι διαφορετικά.  Μην ξεχνάμε ότι και ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών ήταν όργανο του Μεταξά. Σήμερα έχουμε μια ιδιότυπη “χούντα” με δημοκρατικό μανδύα του επιχειρηματικού υπερκράτους και όχι γερμανική κατοχή ενώ ο κύριος εχθρός δεν είναι μόνο η Ε.Ε και το ΔΝΤ και οι άλλες δυνάμεις που μυρίζονται το αίμα σαν τον καρχαρία αλλά εντός συνόρων.
 
΄Ελληνες, μην τους ακούτε! Ο πόλεμος κατά του φασισμού, του χρυσαυγίτικου και του κυβερνητικού συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής μας νίκης.
 
Αναδημοσίευση από το mao.gr


http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: