Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

Το Σαχλές στορυ του Αντωνακη

Μετα την επισκεψη του ανοητου στην Κινα αρχισε το παραμυθι Success story,και τι δεν μας ειπαν,ολα πανε καλα,βγαινουμε στις αγορες (τις λαικες μαλλον) αναπτυξη και απογειωση,ακουγοντας τις τελευταιες μερες την παρανομη ΕΡΤ καταλαβαινουμε οτι η ομαδα αληθειας του Μαξιμου διαβασε ολα τα παραμυθια της γιαγιας του Σαμαρα και εβγαλε το συμπερασμα αυτο.

Σαχλές στορυ,μια χωρα κατεστραμενη,μια χωρα απογοητευμενη,χωρις υγεια,παιδεια,με ανικανο δημοσιο τομεα και διεφθαρμενη κυβερνηση,με ολα αυτα μαζεμενα θα κανουμε την αντεπιθεση και θα νικησουμε.

Μαλλον σε ανοητους απευθυνονται,ο στοχος τους ειναι γνωστος,φτωχοποιηση της χωρας και απιστευτα χαρατσια και φοροι,μισθοι ουτε καν πεινας και ελειψη καθε εννοιας κοινωνικου κρατους,οσοι μπορουν να ζησουν θα ζησουν,οι υπολοιποι απο εμας ας κανονισουμε τα της κηδειας μας.

Οσο ο λαος υπομενει και ελπιζει οτι αυτοι που δημιουργησαν τα προβληματα....αυτοι και θα τα λυσουν και δεν παιρνει την τυχη της χωρας στα χερια του αλλα την αφηνει σε ανικανους.... λυση δεν θα βρεθει.

Και οταν σε μια δημοκρατια ο μονος φοβος ειναι να μην γινουν εκλογες η εστω ενα δημοψηφισμα αλλα φασιστικα και με αλλαζονεια αποφασιζουν για το μελλον μας..τοτε δεν ειναι δημοκρατια.

Με 153 εδρες απο τις οποιες οι 50 ειναι εκλογικο δωρο καθε αλλο παρα νομιμη ειναι και αυτη η κυβερνηση.

Και δυστυχως ακομα υπομενουμε σαν ηλιθιοι την λυση απο αυτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: