Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

Η Πολιτική αυτοκτονία του Σαμαρά LIVE

Ο Αντώνης Σαμάρας είναι αυτοκαταστροφικός. Όταν ήταν πανίσχυρος ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη  κινήθηκε αλαζονικά και αυτό παγιδεύτηκε  σε μια  στείρα κόντρα.  Του ήταν αδύνατο να κάνει πίσω από ένα σημείο και μετά. Θα τραβήξει  ίσια εμπρός   θα ρίξει την κυβέρνηση  και  κινηθεί  προς αυτοκαταστροφή με την ΠΟΛΑΝ.
20 χρονια μετά πάλι  θα είναι  πανίσχυρος  με το αντιμνημόνιο παραλυμένο όλα τα συστημικά  ΜΜΕ στην πλάτη του και δυο κόμματα να  νιαουρίζουν στα πόδια του και να μοιράζουν την γατοτροφή σε αναλόγια 4-21.
Αυτη την φορά Θα έχει χιλιάδες επιλογές άχρηστων οργανισμών για να κλείσει   συνοπτικά σε διάφορα σημεία της Ελλάδα αλλά θα επιλέξει την ΕΡΤ . Έναν οργανισμό που μπαίνει σε κάθε Ελληνικό  σπίτι στις 5 ηπείρους   με τρία  καναλια και σε κάθε αυτοκίνητο με δεκάδες ραδιόφωνα.
Η μεθοδολογία κλεισίματος του σήματος   μέσα στην νύχτα θα σκορπίσει σε όλα αυτά τα  σπίτια τα μαύρα μαντάτα kai θα δείξει πόσo βαθιά νυχτωμένη είναι  η κυβέρνηση για τις δυνατότητες του internet. Σε λίγα λεπτά  θα εκπέμπουμε σήμα της ΕΡΤ από παντού και  η λέξη XOYNTA θα είναι στο στόμα όλων
Σε μια ώρα το WEB  θα δίνει ρέστα και ο  902  την συχνότητα του.  Οι  αποδοκιμασίες από τον παγκόσμιο τυπο θα  πάρουν την μορφή καταιγίδας και τα παπαγαλάκια θα μείνουν σιωπηλά πνιγμένα στην απεργία της ΕΣΗΕΑ
Η επόμενη μέρα θα βρει την EBU και άλλα μεγάλα μέσα του εξωτερικού να εκπέμπουν παγκοσμίως πια το απεργιακό σήμα της ΕΡΤ και Σαμαράς  εγκλωβισμένος  θα του είναι αδύνατον να κάνει πίσω. Τα υπόλοιπα κόμματα που τον στηρίζουν  να προσπαθούν να πάρουν απόστασή ασφαλείας.
Έχουμε την πολιτική αυτοκτονία  του Σαμαρά LIVE Μι αυτοκτονία που ο καλυτερος σχεδιασμός  δεν θα μπορουσε να την κάνει εξελιχτεί χειρότερα διότι ο  Αντώνης Σαμάρας είναι αυτοκαταστροφικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: