Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

Ψηφιστε για την επομενη γενια,οχι για την δική μας

Ακομα μια φορα στις καλπες,με οση δυναμη μας εχει απομεινει,ανεργοι,συνταξιουχοι,μισθωτοι,οι Ελληνες καλουμαστε να αποφασισουμε το μελλον της ερημης χωρας μας....

Ποια δικαιολογια θα βρουμε για να κανουμε και παλι το ιδιο λαθος,πότε θα αρχισουμε να σκεφτομαστε οτι μετα απο εμας ερχεται η επομενη γενια που θα πληρωσει ολα τα δικα μας λαθη?

Οι εκβιασμοι ειναι κατι συνηθισμενο σε καθε εκλογικη αναμετρηση,σε φοβιζουν με το ψωμι σου και αν θα εχεις να φας,με την σταθεροτητα της οικονομιας,με την αναπτυξη,με τον φοβο του αυριο....

Ποιοι?
Αυτοι που επι 40 χρονια καταστρεψαν την χωρα,αυτοι σου λενε οτι θα την  σωσουν,οτι θα ειναι εξασφαλισμενη η συνταξη σου....οι ιδιοι που ψηφισαν εθνικη συνταξη 360 ευρω για ολους απο το 2015.

Γιατι ξεχναμε?
Θυμαται κανεις το Ζαππειο 1,2,3...τις υποσχεσεις του ικετη μας,της παραδουλευτρας της Μερκελ?
Θυμαται κανεις ποτε θα απογειωνομασταν,ποτε θα ερχοταν η αναπτυξη,το φως στην ακρη του τουνελ?

Θυμαται κανεις το χαρατσι της δεη...επι δικαιων και αδικων,αυτος που το σκεφτηκε μας ικετευει τρομοκρατωντας μας οτι αν δεν τον ψηφισουμε θα πεσει η κυβερνηση......η συμμορια εννοει.

Νοιαστηκαν ξαφνικα για εμας,δινουν μερισματα και διαμερισματα,μετα θα τα παρουν ολα,σκεφτηκαν χιλιαδες τροπους να σου παρουν την ζωη και την ηρεμια σου,να σου παρουν την αξιοπρεπεια σου,να σε κανουν να ικετευεις για μια δουλεια των 500 ευρω.
Αυτοι περιμενεις να σε σωσουν,αυτοι που ειναι ετοιμοι με το φτυαρι να σκεπασουν το σωμα σου διχως φερετρο,αυτοι που προδωσαν την Ελλαδα.
Αυτοι θα την σωσουν.

Ψηφισε ενα μικρο κομμα αν φοβασαι οτι θα ερθει ο Συριζα να σου παρει οσα σου εχουν μεινει,μην δινεις χρονο στην χουντα του Σαμαροβενιζελου,μην τους συγχωρεις.

Και αν δεν τιμας τους 6 χιλιαδες νεκρους απο αυτοκτονια......τιμησε εστω για μια φορα την γενια...τις γενιες που θα ελθουν μετα απο σενα.

Διωξε την συμμορια που σε ξεφτιλιζει καθημερινα,που αντι στην κυβερνηση επρεπε να ειναι φυλακη.

Μην τους δινεις ψηφο.

Δωσε τους ψοφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: