Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Εδω τα καλα κουπονια

Επιτελους!!
Και μια κυβερνηση που αναγνωριζει οτι στην χωρα υπαρχει ανθρωπιστικη κριση,και θα κανει τα παντα για να την αντιμετωπισει.

Τα παντα
Θα δωσει δωρεαν ρευμα σε 300 χιλιαδες σπιτια.
Μην φανταστειτε τιποτα συγκλονιστικο, 300 κιλοβατ θα ειναι,ισα να αναβουν το φως το πρωι και να βραζουν και κανενα αυγο.
Τσιγγουνιες θα κανουν τωρα?
Αυτοι το χοντρο πακετο το παιρνουν αναδρομικα απο την βουλη για να μας σωσουν,να μην δωσουν και κατι.

Θα δωσουν και κουπονια σιτισης.
Υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο αυτο?
Που βρισκομαστε,στο μεσον ποιου παγκοσμιου πολεμου?

Και για να παρει καποιος αυτα συν καποια αλλα βοηθητικα μετρα θα πρεπει να βγαλει μια τσιπαρισμενη καρτα ....να μην ξερει το κρατος αν τα δινει σε φτωχους?
Δεν υπαρχει λετε αλλος τροπος να το βρουν?
Υπαρχει το ε1,το αμκα,η καρτα ανεργιας,αυτοι θελουν τσιπακι.


Με πονηρα μεσα προσπαθουν να φερουν την καρτα του πολιτη και μιας και ο στοχος τους ειναι η πληρης φτωχοποιηση του λαου συντομα θα την επεκτεινουν  σε ολους μας.

Αριστερη κυβερνηση...κουπονια και αηδιες,δεν ξερουν τι τους γινεται και αυτο φανηκε απο τον τροπο που διαπραγματευτηκαν στην Ευρωπη,φυσικα εχουν ηδη δημιουργησει την δικη τους προπαγανδα,και οποιος ειναι αντιθετος φιμωνεται η απομονωνεται.

Ο Γλεζος διαβαστε τι γραφει,οχι το καθε παιδαρελι το ταχα αριστερο.

Παρτε κυριε κουπονια,εδω τα καλα κουπονια.

Α,μην το ξεχασω
Ο συριζα καταψηφισε την αρση ασυλιας του Αδωνη...για φοροδιαφυγη,ναι ο Συριζα που θα σας κλεισει εσας φυλακη γιατι δεν εχετε να πληρωσετε τους φορους σας  και θα βαλει τους ολιγαρχες να πληρωσουν τα δις που εχουν φαει...ξερναω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: