Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015

Γερμανοί και Έλληνες

Θα τα γράψω όπως τα σκέφτομαι γιατί αν προσπαθήσω να τα «καλουπώσω» δεν θα καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Η Γερμανία λοιπόν είναι μια χώρα που το 2015 δεν θα δανειστεί από πουθενά ούτε ένα καπίκι – είναι μάλλον η πιο «καθαρά πλούσια» χώρα του κόσμου. Όλα αυτά που τραβάμε εμείς και οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί, άνεργοι, φτωχοί, σακατεμένοι στις μεγάλες πλειοψηφίες μας, τα τραβάμε για να πλουτίζει η Γερμανία παραπάνω (με κάθε αυτοκτονία καταχρεωμένου φτωχοευρωπαίου αν μου επιτρέπετε τον φριχτό λαϊκισμό).  Αυτός ο λαός, ο Γερμανικός, έχει κάνει τόσο μεγάλα εγκλήματα στο κοινό μας σπίτι, εδώ στην Ευρώπη, όσο κανένας άλλος. Διάβασα στο facebook την άποψη φίλου αγαπητού που εκτιμώ και σέβομαι τη γνώμη του, πως οι Βρετανοί στις αποικίες και οι Γάλλοι και οι δεν ξέρω ποιοι άλλοι, δεν κάναν και λιγότερα.  Είμαι γεννημένος στην Αίγυπτο και η σκληρότητα των Εγγλέζων πχ, όσο είχανε το απάνω χέρι (μέχρι το 1952 δηλαδή), υπήρξε πραγματικά απάνθρωπη απέναντι στους ντόπιους. Καμία αντίρρηση. Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την εφιαλτική αγριότητα του ναζισμού (για να μείνουμε στον Β’ Πόλεμο), όταν ο παράξενος αυτός λαός αιματοκύλησε αυτό εδώ «το κοινό μας σπίτι» - την δική μας ήπειρο. Όταν πηγαίνω στα Καλάβρυτα κάθομαι και κοιτάζω το σχολείο όπου κλείσανε μέσα γυναίκες και μικρά παιδιά αυτοί οι χασάπηδες για να κάθονται απ’ έξω και να γελάνε μυρίζοντας την τσίκνα από την ανθρώπινη σάρκα που καιγότανε μέσα –την παιδική.  Οι διαστροφές τους υπήρξαν ακραίες. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσής τους χειρότερα ακόμα και από των θρησκόληπτων σημερινών τζιχαντιστών και οι τρόποι βασανισμού που προτιμούσαν δεν πλησιάζουν καν την πιο ακραία, σκοταδιστική και θρησκόληπτα παρανοϊκή περιγραφή της «κόλασης». Και, έχει σημασία αυτό: Τους άρεσε αυτό που κάνανε. Τους διασκέδαζε να φτιάχνουνε σαπούνι από ανθρώπινα κορμιά καρβουνιασμένα από τις φλόγες των «φούρνων» τους. Δεν νομίζω ότι υπήρξε τον 20ο αιώνα στον πλανήτη Γή ζώο πιο λυσσασμένο και άγριο από τους βρυκόλακες αυτούς, τα Γερμανικά ανθρωπόμορφα χτήνη. Χύσανε ποτάμια αίματος. Σκορπίσανε τον τρόμο και την δυστυχία και οδήγησαν στον Θάνατο εκατομμύρια «συγκατοίκους τους» (Ευρωπαίους εννοώ), όλων των εθνικοτήτων. Για την παράνοια τους με τους Εβραίους δεν έχω τις αντοχές να μιλήσω. Κι’ αυτά που έγραψα μέχρι εδώ ήταν αρκετά για να μου κάνουν το στομάχι κόμπο.
Κι’ όμως. Με το που έληξε ο Β’ Πόλεμος όλοι οι σφαγιασθέντες από τον Γερμανικό άξονα Ευρωπαίοι, με τους Αμερικάνους από δίπλα, όχι μόνο δεχτήκανε «να ξεχάσουν» και στη ουσία να συγχωρέσουνε την κόλαση την ίδια, αλλά βοηθήσανε κιόλας με όλους τους τρόπους την «παραβατική» και «θύμα του εαυτού της» Γερμανία και, ο καθένας με τον τρόπο του, συνέβαλλε όπως και όσο μπορούσε στην ανοικοδόμηση της παρανοϊκής και αιματοβαμμένης «τρελής γειτόνισσας»  – και έτσι πραγματοποιήθηκε το Γερμανικό θαύμα, η σύγχρονη Γερμανία, που σήμερα είναι πιο ισχυρή από ποτέ και, για τρίτη φορά, θέλει να μας δώσει μαθήματα ζωής και δημοσιονομικής πειθαρχίας με προτεσταντική τιμωρητική πάλι διάθεση και αυστηρό δασκαλίστικο ύφος. Έχει δε καταφέρει να είναι πάλι η «αρχηγός» της Ευρώπης, να την φοβούνται όλοι οι «εταίροι», να δίνει διαταγές, να απαιτεί, να τιμωρεί, να αρνείται κάθε διάλογο και να διεκδικεί ξανά την απόλυτη ηγεμονία επί όλων ημών που η πολιτική της (λιτότητα, ύφεση, δημοσιονομική πειθαρχία, άψογα λογιστικά ισοζύγια και όλα τα άλλα τα επί χάρτου που αγνοώ) μας έχει οδηγήσει στην μεγάλη φτώχεια, στην πρωτοφανή ανεργία, στην δυστυχία και την εξαθλίωση.
Ξέρω πως η σκέψη μου που ακολουθεί δεν είναι ούτε δημοφιλής ούτε καν αποδεκτή. Αλλά, αναρωτιέμαι, τι περιμένουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι συγκάτοικοι της πολυκατοικίας από το ακριβό παραβατικό ρετιρέ όπου έχουν συμβεί τα αηδέστερα σαδιστικά όργια των τελευταίων λίγων αιώνων; Το DNA δεν αλλάζει: Οι Γερμανοί ξανάρχονται, είναι ήδη εδώ, με διαθέσεις, όπως πάντα, πάρα πολύ άγριες.
Θα τελειώσω θυμίζοντας πως εμείς οι Έλληνες (ακόμα και οι πιο επιρρεπείς  στο οικονομικό έγκλημα παρέες), δεν αγαπάμε τον πόλεμο και δεν μας ερεθίζει η γεύση του ανθρώπινου αίματος – δόξα τω Θέω. Έχουμε πολλά ελαττώματα αλλά όχι σαν αυτά των Γερμανών. Ούτε γενοκτονίες κάναμε ποτέ, ούτε ξεκινήσαμε αγριάδες, ούτε θελήσαμε ποτέ στην ιστορία να « επιβληθούμε»  και να  «κατακτήσουμε»  άλλους λαούς – εκτός αν πάμε πια στον Μεγαλέξανδρο που ανήκει ο άνθρωπος στην ιστορία της ανθρωπότητας και ο οποίος, παρα τις επεκτατικές διαθέσεις του και την πολεμική ορμή του, δεν έχει αφήσει μαρτυρίες για φούρνους όπου γυμνές ξυρισμένες γυναίκες που τους είχαν χωρίσει από τα παιδιά τους ψηνόντουσαν ζωντανές για να γίνουνε σαπούνι.
Καλό θα ήτανε λοιπόν, όταν ένας λαός σαν τον Ελληνικό που έχει αγωνιστεί μέσα στους αιώνες να κρατήσει την ταυτότητά του και την ζωντανή του σχέση  με τις «αμμουδιές του Ομήρου»  που είναι η γλώσσα του η Ελληνική αλλά και η γεωγραφική του θέση, χωρίς ποτέ να «τρελαθεί»  να επιτεθεί στους συγκάτοικους της πολυκατοικίας και να τους αιματοκυλήσει, βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί κακοδιαχειρίστηκε το χρήμα που έπρεπε να επενδύσει και ζητάει λίγο χρόνο και λίγη κατανόηση για να τακτοποιήσει τα «πλημμελήματα» του, τώρα μάλιστα που έχει μια κυβέρνηση που την εμπιστεύεται και θα την στηρίξει μέχρι τελικής πτώσεως, η αιματοβαμμένη Γερμανία θα έπρεπε να τσακιστεί να την διευκολύνει.
Αλλοιώς τι νόημα έχει αυτή η τρομαγμένη ΕΕ που κάθεται σούζα μπροστά στο πιο εγκληματικό μέλος της και οι ηγεσίες της δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη για τα βάσανα των λαών τους;  Κανένα νόημα δεν έχουν για εμάς, για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των κατοίκων και ψηφοφόρων της οι κενές περιεχομένου « Ευρωπαϊκές κοινωνίες» που δεν μπορούν να στηρίξουν η μία την άλλη στα δύσκολα. 
Είναι λοιπόν ευκαιρία, σκέφτομαι, να ξαναδούμε τι είναι το ουσιώδες που μας «ενώνει» με την Γερμανική Ευρώπη της αυστηρής, προτεσταντικής, τιμωρίας. Και να αγωνιστούμε να διώξουμε – ή να απομονώσουμε -  από την Ευρώπη τα αρρωστημένα μυαλά των Σόϊμπλε και των Μέρκελ. 
Αλλοιώς να φύγουμε εμείς και να ξαναβρούμε τον ηλικίας 25 αιώνων ηλιόλουστο ειρηνικό Ελληνικό βηματισμό μας.
- See more at: http://www.toportal.gr/?i=toportal.el.koinwnia&id=7011#sthash.kd24lIa2.nKnfczBu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: