Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

Αριστερη ηλιθιοτητα



Ημασταν παντοτε μιας ηττας που νικαει την εξουσια
και ξαφνικα μας παρεδοθη αληθινα....τι τραγωδια.

Συμβιβασμενη αριστερα του Συριζα που θελει κι αυτος με λογια να σωσει την χωρα,καλυτερα φυσικα απο τον εγκληματια και φασιστα Σαμαρα αλλα....

Ρε παιδια της πρωτη φορα αριστερα...ουτε σχεδιο ουτε προγραμμα εχετε,παει και η Θεσσαλονικη,παει και η ρηξη,δεν την θελει ο λαος λετε....

Μα ο ιδιος αυτος ανωριμος και εαυτουλης λαος εδινε καταλληλοτερο τον φασιστα Σαμαρα πριν 3μηνες,ποιες αλλες δικαιολογιες θα μας πειτε για να δεχτουμε την φτωχεια και την ανεργια ....και μαζι σας?

Ο ηγετης δεν δικαιολογειται με το να λεει οτι κανει αυτο που θελει ο λαος και η εντολη που του εδωσε,ο ηγετης οδηγει τον λαο σε εθνικη ανεξαρτησια εστω και μεσα απο δυσκολιες και δεν συμβιβαζεται εντιμα η ανεντιμα πετωντας το μπαλακι του δημοψηφισματος ωστε να αποσυρει απο τον εαυτο του την ευθυνη.

Μιζερια πολιτικη και δυστυχια,κοντοφθαλμα ανθρωπαρια εξουσιαζουν την χωρα αποσκοπωντας μονο στην δικη τους πολιτικη επιβιωση,Αλεξη δεν εισαι ηγετης,εισαι ενα κακομοιρικο αριστεροδεξιο ανθρωπακι που θελει να παραμεινει στην θεση του οσο μπορει περισσοτερο σε βαρος του μελλοντος των επομενων που θα ερθουν.

Αν βρουν χωρα φυσικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: