Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

Εκλογες τωρα

Ο Συριζα αθετησε ολες τις προεκλογικες και μετεκλογικες υποσχεσεις του προς τον λαο,αυτο εγω προσωπικα το θεωρω εγκλημα,ο λαος δεν περιμενε να εφαρμοσει στο 100%  το προγραμμα του,ποσο περισσοτερο το προγραμμα της Θεσσαλονικης.

Το κλημα ηταν στραβο απο την αρχη,η ηγετικη ομαδα γυρω απο τον Τσιπρα δεν ειχε κανεναν σκοπο να εφαρμοσει αυτο το προγραμμα,ειδικα οταν ανακοινωθηκε το νομοσχεδιο για την ανθρωπιστικη κριση....το οποιο ακομα δεν εχει εφαρμοστει,με τα αισχρα μετρα που περιειχε και την ελλειψη ενδιαφεροντος για οσους εχουν προβλημα επιβιωσης για να μην πω λοιδωρια ...ολοι καταλαβαμε το παραμυθι της ταχα αριστερας.

Γραφω εχοντας την προαισθηση παντα,ετσι και αυτη την φορα η προαισθηση μου μου ελεγε οτι τρωμε ενα παραμυθι χειροτερο απο τα Ζαππεια του Σαμαρα,οι νεοι ενοικοι του Μαξιμου δεν ειχαν ποτε την προθεση για ρηξη,και αν την ειχαν ρεζιλευτηκαν τελειως με την οικτρη υποταγη τους σε οτι ζητουσαν οι δανειστες.

Αλλη μια παρανομη κυβερνηση,δεν εχουν εντολη για οσα θελουν να ψηφισουν,δεν εχουν εντολη να μας ξεφτιλισουν ακομα περισσοτερο,δεν εχουν εντολη να συρουν την χωρα για μερικους ακομα μηνες.....γιατι τοσο θα κρατησουν, στον ολεθρο την πεινα και την λιτοτητα.

Δεν με πειθει η ξαφνικη αλλαγη λογω καθοδηγησης απο τα ηγετικα στελεχη,δεν με πειθει οτι παραδεχονται πως το μνημονιο 3 δεν ηταν μερος του προγραμματος τους, θεωρω οτι οπως ηταν ακυρες οι υποσχεσεις τους το ιδιο ακυρη ειναι και η ψηφος μου.

Εκλογες τωρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: