Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

Σας δουλευουμε

Αυτο ηταν!!!
Σωθηκαμε και παλι,ηρθε η αριστερη κυβερνηση των χιλιαδων υποσχεσεων  και διαπραγματευτηκε,σκληρα οφειλω να πω,με δημιουργικη ασαφεια,και τελικα....

Οι ολιγαρχες θα πληρωσουν,για πρωτη φορα θα βαλουν το χερι στην τσεπη,και εμεις οι ανεργοι οι χαμηλοσυνταξιουχοι,οι χαμηλομισθοι θα ανασανουμε.'

Θα σκισουμε τον λαο με εναν νομο.

Ιστορια τρομου
Περιμενε κανεις τετοια υποχωρηση?
Ειναι κοινωνικα δικαιος ο Φπα στο 23% για τα τροφιμα?
Ειναι συνταγματικος ο ενφια που ο ιδιος ο Τσιπρας σαν αντιπολιτευση ελεγε να μην πληρωσουμε και τωρα τον φορτωνει παλι στους ωμους μας?
Ειναι αυτο αριστερη κυβερνηση?

Στην δικη μου περιπτωση με ανεργια  6 ετων συνεχιζουν να μου στελνουν μεηλ να πληρωσω Ετηδε και ενφια,ενω δεν εχω εισοδημα απο πουθενα,φυσικα θα παρουν το μακρυτερο,αλλα αυτη ειναι η φιλοσοφια τους,δεξιοι η ταχα αριστεροι το ιδιο πραγμα,μια σαπιλα που δεν τελειωνει.

Τα γραφω μηνες τωρα.

Κανενας απο αυτους με τα 8 χιλιαρικα μισθο δεν θα κοιταξει τον λαο,κανενας δεν θα βοηθησει την χωρα,τους εαυτους τους βοηθουν,στην εξουσια θελουν να μεινουν.

Ακομα μια παρανομη κυβερνηση,που αργα η γρηγορα θα πεσει οπως οι προηγουμενες,δεν μπορεις να σταθεις οταν λες αλλα και κανεις αλλα,δεν το καταλαβαινουν?

Η κυβερνηση κατελαβε την εξουσια με ψεμματα,το προγραμμα που ειχε εξαγγειλει ξεχαστηκε,ωραια λογια επικοινωνιακα για να σωθουν απο την συντριβη.

Ειναι στο χερι του λαου πλεον,αποχη απο πληρωμη φορων,μιας και μας κοροιδευουν να τους στειλουμε εμεις εκει που μας εχουν καταδικασει αυτοι.


Στην ανεργια

Δεν υπάρχουν σχόλια: