Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

Απατεωνας παντος καιρου

Εκλογες και παλι.
Σαν να μην ψηφισαμε ποτε να μας σκισει τα μνημονια ο νεος ανικανος,σαν να μην τρεξαμε στο  δημοψηφισμα να του πουμε ΟΧΙ του νεου δοσιλογου,ποιον κοροιδευουν?

Πολιτικαντης αισχρης νοοτροπιας αν και της νεας γενιας ο Αλεξης,χειροτερος και απο  τον ακροδεξιο Σαμαρα,κοροιδεψε και τωρα θελει να κυβερνησει πανω στα ερειπια που υπεργραψε στα τεσσερα μαζι με την αντιμνημονιακη μαιμου τον συνεταιρο του των Ανελ.

Οχι αυγα ωμα,τηγανιτα και σκραμπλ θα  τους πεταξουν,προδωσαν την εντολη που ελαβαν,υπεκυψαν σε ολους τους εκβιασμους και εφεραν το χειροτερο απο τα μνημονια,του ξεπουληματος της χωρας.

ΟΧΙ Αλεξη,δεν θα σε ξαναψηφισω,εγω καποιον που βαζω σπιτι μου και  μου το λεηλατει δεν τον ξαναβαζω μεσα.
ΟΧΙ Αλεξη δεν  θα σε ξαναπιστεψω,εγω οποιον εμπιστευομαι και τον πιανω να μου λεει ψεματα δεν τον εκτιμω και δεν τον θελω.
ΟΧΙ Αλεξη δεν θα σου δωσω την ευκαιρια με την ψηφο μου να παραμεινεις υπαλληλος του Σοιμπλε και να καταστρεψεις την χωρα οπως εχεις σχεδιασει.

Εσυ μαζι με την συμμορια σου,τον Παππα,τον καροτο και μερικους αλλους φερατε παλι τον Αυριανισμο στην πολιτικη ζωη της χωρας.
Γαμησατε καθε λεξη του Συνταγματος με την βοηθεια απο το πορτατιφ του Προεδρικου μεγαρου που σας σιγονταρει.
Σας φταιει η Ζωη,ο Λαφαζανης,ο Βαρουφακης η οποιος αντιδρα στο ξεπουλημα της χωρας,και το λετε αυτο που κανετε δημοκρατια,γινατε ενα με την διαπλοκη των καναλαρχων και των μιντια που κατηγορουσατε σαν διεφθαρμενα.
Μα ολοι που τωρα εσυ μαχεσαι τηρουν το προγραμμα του Συριζα,αυτο για το οποιο σε ψηφισαμε,εσυ εισαι ο απατεωνας παντος καιρου που το εσκισες αντι να σκισεις τα μνημονια.

Και για να κρατησετε την εξουσια που σας ενδιαφερει γιατι η χωρα δεν σας αφορα καθολου σκεφτηκατε νεες εκλογες,πριν ερθουν τα χαρατσια,οι πλειστηριασμοι κατοικιων,η μεγαλυτερη πεινα,η εξαθλιωση του λαου,η εκατονταετης αποικια χρεους,ΟΧΙ λοιπον.

Θα σε πολεμησουμε οπως τον Γαπ,τον Σαμαρα,τον Βενιζελο,ας λενε οτι θελουν τα μιντια περι κυριαρχιας σου στην πολιτικη ζωη της χωρας.

Στους τυφλους κυριαρχει ο μονοφθαλμος.

Δεν θελουμε ικετες πλεον.
Θελουμε Οραμα.Οραμα εχει οποιος κοιταει ψηλα,οχι το χωμα.
Και εσυ οπως ολοι οι προδοτες και εθελοδουλοι.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: