Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

Εοπυυ και απανω τουρλα

Ολοι λιγο η πολυ γνωριζουμε οτι το συστημα υγειας στην χωρα ειναι για τα μπαζα,και δεν ειναι τωρα με την συριζοφασιστικη διακυβερνηση που συμβαινει αυτο,ειναι δεκαετιες ετσι.

Αλλα τωρα το εχουν ενταφιασει και απλα δεν μας λενε οτι ψοφησε,περιμενουν να το καταλαβουμε απο την μποχα.

Χρειαζομαι να κανω μια γαστροσκοπηση,παλια το συστημα ηταν απλο,σου εδινε ο Γιατρος του Ικα το παραπεμπτικο μαζι με εναν καταλογο διαγνωστικων κεντρων οπου εκλεινες ραντεβου και εκανες την εξεταση.

Χρονια μετα αντι να καλυτερευει το συστημα και να απλοποιηθει απλα ψοφησε.
ΤΩΡΑ
Παιρνεις το παραπεμπτικο και:

Πρεπει να μπεις στην σελιδα του Εοπυυ να βρεις ποιο απο τα δεκαδες διαγνωστικα κεντρα δεχονται και ειναι συμβεβλημενα να κανουν την συγκεκριμενη εξεταση και να κλεισεις ραντεβου.

Αρχισα λοιπον να καλω το ενα μετα το αλλο και η απαντηση ηταν δεν την κανουμε μεσω Εοπυυ,και συνεχιζα να ψαχνω με την ιδια απαντηση.
Το λογικο θα ηταν να γραφει η σελιδα του Εοπυυ ποια κεντρα ειναι συμβεβλημενα και για ποιες εξετασεις οχι να χρειαζεται να καλεις δεκαδες για να παρεις την ιδια απαντηση.

Καλεσα το γραφειο του προεδρου του Εοπυυ,εκει μια ευγενικη υπαλληλος με παρεπεμψε στην υπευθυνη συμβασεων η οποια θα με εξυπηρετουσε.

Η κυρια αυτη μαλλον περασε κακο τριημερο διοτι διαθεση δεν ειχε,δεν γνωριζε και μαλλον κατα τυχη ειχε περασει απο το γραφειο της σημερα,οταν την ρωτησα αν θα πρεπει εγω να καλω επι μερες ολα τα διαγνωστικα κεντρα να μαθω ποιος κανει την συγκεκριμενη εξεταση η απαντηση της ηταν καταφατικη,αυτη την κυρια την πληρωνει ο καθενας μας απο τις εισφορες του για τον Εοπυυ,μην το ξεχναμε.

Καταληξα να παρω το Ντυναν οπου το πρωτο ραντεβου ηταν 17 Οκτωβρη αλλα χρεωναν συν 50 ευρω για αναισθητοποιηση...πως αλλοιως θα κερδισουν....οποτε το ακυρωσα.

Το γελοιοτερο το ακουσα απο το γαστρεντερολογικο κεντρο του Ευαγγελισμου.
Εκει δεν ισχυει το παραπεμπτικο του Ιατρου μου,πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου με γαστρεντερολογο του νοσοκομειου και μετα να παρω απο αυτον το παραπεμπτικο ωστε να κλεισω ραντεβου για να κανω την εξεταση.

Αν εως εδω ειστε ακομα στα καλα σας οκ,αλλα πειτε μου....

Ειναι πρωτοβαθμια υγεια αυτο?
Η μπουρδελο στην Φυλης?
Μαλλον τα μπουρδελα καλυτερη οργανωση εχουν απο αυτο που ζουμε.

Περιμενω απαντηση τωρα απο την ευγενικη υπαλληλο του γραφειου του προεδρου του Εοπυυ για το:

Ποιο διαγνωστικο κεντρο κανει αυτη την εξεταση επιτελους.

Εκτος αν την μονη διαγνωση για την οποια ειναι συμβεβλημενα ολα αυτα ειναι η διαγνωση θανατου των ασθενων.

Σκεφτομαι τι τραβανε ανθρωποι με σοβαροτερα προβληματα υγειας απο αυτο και ανατριχιαζω.

Να τους παρει ο διαολος και να τους σηκωσει ολους.

Απο πρωθυπουργο,υπουργους,γραμματεις και φαρισαιους ενος συστηματος κλεψιας και απατης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: