Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Στοχος:Η πληρης φτωχοποιηση χωρας και λαου

Τα τελευταια χρονια ολες οι συμμοριες που κυβερνησαν,η μια μετα την αλλη προσπαθησαν και προσπαθουν να μας πεισουν οτι οσα μετρα παιρνουν με πονο και δακρυα τα παιρνουν για να μειωσουν το χρεος και να βγουμε απο τα μνημονια.

Ειδικα ο φασιστοσυριζα που θα τα εσκιζε ολα με εναν νομο και ενα αρθρο κανει οτι χειροτερο,ακομα αυτα που δεν τολμουσε να κανει η Νεα δημοκρατια,που ουτε νεα ειναι και ουτε δημοκρατια φυσικα.

Το χρεος ομως αυξανεται αντι να μειωνεται και συνεχως οι δανειστες ζητουν νεα μετρα και νεες μειωσεις μισθων και συνταξεων και νεες αυξησεις φορων....αλλα παλι το  χρεος δεν μειωνεται,τι θελουν  λοιπον?

Το πειραμα.
Φτωχοποιηση πληρη του λαου.
Λενε οτι δεν πληρωνουν φορους οι πλουσιοι και απο την αλλη θελουν μειωση του αφορολογητου στα 5000 ευρω,αυτο το ετησιο εισοδημα που θελουν να φορολογησουν δεν ειναι της Λατση η της Βαρδινογιανναινας,ειναι των πολυ φτωχων στρωματων του λαου.

Λενε οτι οι συνταξεις των 1000+ ειναι υψηλες αλλα ζητουν κατωτατο μισθο 400 ευρω καθαρα,400 ευρω καθαρα τον μηνα δεν κερδιζει ο βιομηχανος η ο πλουσιος φοροφυγας.

Καταστρεφουν δημοσια υγεια και παιδεια,στα δημοσια σχολεια και νοσοκομεια δεν παει ο εφοπλιστης η τα παιδια του.

Σκλαβους κατασκευαζουν
Οι νεες γενιες δεν θα ξερουν τι ειναι ομισθος των 1000 ευρω που καποτε επαιρναν οι γονεις τους,θα ζουν σαν σκλαβοι με τους μισθους της πεινας και θα πεθαινουν σε πεζοδρομια χωρις περιθαλψη.

Οτι παιρνουν με πλειστηριασμους σπιτια φτωχων σημαινει κατι.

Αν δεν ξεσηκωθει ο λαος ερχονται και επομενα μετρα και μετα απο τα επομενα και αλλα.
Οσο παμε προς τον τοιχο αυτοι θα μας πιεζουν.

Μεχρι να μας λοιωσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: