Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Αριστερος ΔΟΛ-ος

Η συμμορια καταληψιων που εχει καταλαβει την εξουσια ξανακτυπα.
Μετα την αποτυχια της να ελεγξει τις τηλεοπτικες συχνοτητες και να τοποθετησει δικους της σε αυτες κανει ακομα μια προσπαθεια που μαλλον θα ειναι το ιδιο αποτυχημενη με την προηγουμενη.

Και την κανει τοσο αδιαντροπα και ξετσιπωτα οπως και την προηγουμενη,καποιος με ελαχιστη λογικη θα προσπαθουσε με πιο καλυμμενο τροπο τουλαχιστον.

Εν τω μεταξυ κι ενω οι αριστεροφασιστες προσπαθουν να κατακτησουν καναλια και τυπο..ολα πανε κατα διαολου,μεχρι και ο καιρος αγανακτησε μαζι τους και εχει σαλταρει.

Το ΔΝΤ επισημαινει οτι θα παρει 21 χρονια για να επανελθει η ανεργια στα προ κρισης επιπεδα,βαλτε και 7 που ζουμε την κριση να δειτε το εγκλημα των δοσιλογων πολιτικων κατα της χωρας.

Ολα ειναι στον αερα,μνημονια,συμφωνιες και θα ζησουμε οπως παει κατι απο το 2015 με τον ανταρτη Αλεξη να πεφτει στα 4 και να παρακαλαει για σωτηρια...απο τοτε φυσικα δεν ξανασηκωθηκε,στα 4 παρεμεινε.

Αυτη η συμμορια εχει κανει τοσο κακο στην χωρα,και ποιος θα το πιστευε αυτο 3 χρονια πριν,και δεν μιλαω για το οικονομικο κακο,μιλαω την απογοητευση  που εσπειρε στον λαο με τις αποφασεις της.

Εν τω μεταξυ η δημοσια  υγεια απο το κακο στο χειροτερο,χρειαστηκε να κανω μια γαστροσκοπηση,το πρωτο ραντεβου για γιατρο ο οποιος θα  μου δωσει παραπεμπτικο ειναι 18 Αυγουστου.....φετος.
Μετα θα πρεπει να κλεισω και ραντεβου για να την κανω,δηλαδη του χρονου και βλεπουμε.
Φυσικα η προπαγανδα των φασιστοαριστερων μας λεει καθε τοσο ποσο ωραια και συντονισμενα ειναι ολα στον τομεα της υγειας.
Δηλαδη.........η πληρωνεις,η πεθαινεις,αλλη λυση δεν εχει.
Εγω να πληρωσω δεν εχω οποτε στην αναμονη και ο θεος βοηθος.
Απορια μου προκαλεσε η φραση του γιατρου του κεντρου υγειας οτι ισως μου ζητηθει φακκελακι...φακκελακι για γαστροσκοπηση?
Που φτασαμε?

Γιαυτο τον λογο θελουν και τον Δολ,για να μας πειθουν καλυτερα.

Ειχαμε στην Βενεζουελα τον Μαδουρο
Εχουμε εδω τον Ρημαδουρο

Αυτα παθαινει ενας λαος που ψηφιζει διχως να σκεφτει οτι ενας ανεπαγγελτος εχει σαν μονο προτερημα πως να κρατησει με καθε τροπο την θεση που κατακτησε με απατη και ψεμα.

Σαν τον ταχα αριστερο πρωθυπουργο της Μερκελ.

Αλοιμονο μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: