Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

Κατοχη και παλι

Μιλανε οι γερμανοτσολιαδες απο δεξια και ταχα αριστερα για εθνικη κυριαρχια και κρατος και γελω ασυστολα το ιδιο ασυστολα με την ξεδιαντροπια τους.

Υπερασπιζονται τον λαο αυτοι που αδιαφορουν τελειως για αστεγους,ανεργους,συνταξιουχους και εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα,συντομα και του δημοσιου οταν ελθει στα πραγματα ο επομενος Γερμανοτσολιας Κουλης.

Ζουμε ιστορικες-υστερικες στιγμες,θλιψης και γελιου συγχρονως,θλιψης γιατι δεν ξυπναμε να τους πεταξουμε ολους στην θαλασσα και γελιου με οσες μαλακιες κανουν και πιστευουν οτι δεν τις καταλαβαινουμε.

Ζουμε υπο κατοχη,και δεν θα τελειωσει οπως τελειωσε αυτη του 2ου παγκοσμιου πολεμου,αυτο που ζουμε ειναι πρωτογνωρο για την δικη μας την γενια,ποσο πολυ περισσοτερο για τους νεωτερους.
Εμεις μεγαλωσαμε με ελαχιστα και μπορουμε να επιστρεψουμε στην ιδια φιλοσοφια,οι νεοι οχι,αλλα ειναι αξιο αποριας οτι εχουν συμβιβαστει στην ιδεα της κατοχης πιο ευκολα  απο τους παλαιοτερους.

Οι ταχα κυβερνητες μας που ουτε να κλασουν δεν μπορουν αν δεν τους δωσει εντολη ο Σοιμπλε το παιζουν τσαμπουκαδες στο εσωτερικο συλλαμβανοντας 6χρονα και  τρομοκρατισες.

Οταν οι μονοι τρομοκρατες που απειλουν την χωρα και εμας ειναι αυτοι,ολοι,συνολικα και διακομματικα.

Γραφω χρονια σε αυτο το ιστολογιο,παντα πιστευα οτι ζουμε σε μια χωρα που σαν λαος θα μπορουσαμε να αλλαξουμε τα παντα ειρηνικα,δημοκρατικα.

Μετα το περσυνο δημοψηφισμα δεν το πιστευω πια.

Ζουμε σε κατοχη
Και δεν θα ειναι ειρηνικη οποια αλλαγη και αν δοκιμασουμε.
Θα πρεπει ομως να το τολμησουμε .
Αλλοιως θα πεθανουμε σκλαβοι.
Σαν τους δοσιλογους που κυβερνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: