Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

Oπου γαμος και χαρα

Μερικοι ανθρωποι ειναι τοσο ηλιθιοι που πιστευουν οτι και ολοι οι υπολοιποι ειναι ιδιο ηλιθιοι με αυτους.
Τι συνεβη....

Ορκιστηκε ο νεος προεδρος των Ηνωμενων πολιτειων
Με την ευκαιρια αυτη η Ελληνικη ομογενεια παρεθεσε δειπνο προς τιμη των διορισμενων σε ανωτατες θεσεις Ελληνων,και γιατι οχι.

Οταν μαθευτηκε αυτο στην κωλοπετεινιτσα μας ζητηθηκε να κρατηθουν δυο θεσεις για Ελληνες πολιτικους...
Και γιατι οχι.

Εδω αρχιζει η κοροιδια
Οι δυο Ελληνες πολιτικοι ηταν ο φαντασμενος φανταρος και αεροπορος Κατα-Καμμενος και ο γνωστος προπαγανδιστης ανεπαγγελτος και ανικανος κατα τα αλλα Παππας,γνωστος και ως καναλαρχης.

Διεδωσαν στην κωλοπετεινιτσα οτι μετην ευκαιρια της επισκεψης τους θα ειχαν συνομιλιες και με ανωτατους αμερικανους πολιτικους,στελεχη της κυβερνησης Τραμπ.

Κι ετσι ξοδεψαν χρηματα της πτωχευμενης μας χωρας  για το ταξιδι αυτο το οποιο βασιστηκε σε μια απατη,διοτι κανεναν αξιωματουχο δεν συναντησαν παρα μονο τους Ελληνοαμερικανους που διοριστηκαν απο τον Τραμπ σε ανωτατες θεσεις,κι αυτο στα πλαισια του δειπνου κατα το οποιο ο Κατα-Καμμενος απενειμε και μεταλιο σε εναν απο αυτους...το γιατι δεν το ξερει ουτε ο Κατα-Καμμενος ουτε ο αξιωματουχος,

Αυτη η φαιδρη ιστορια γραφτηκε στην μεγαλυτερη εφημεριδα της ομογενειας και παρα λιγο ο Κατα-Καμμενος να κανει μυνηση στον εκδοτης της πιστευοντας οτι στην Αμερικη μπορει να κανει οτι κανει και στην κωλοπετεινιτσα που ζει.

http://www.iefimerida.gr/news/314563/kaygas-kammenoy-sti-nea-yorki-me-ton-ekdoti-tis-megalyteris-efimeridas-tis-omogeneias

Ο Παππας δε..μιλησε στους ομογενεις και τους διαβεβαιωσε οτι ερχεται η αναπτυξη,αυτοι νομιζουν οτι εκτος απο εμας ειναι και οι ομογενεις ηλιθιοι.
Αν ηταν θα ειχαν μεινει εδω να ψηφιζουν γελοιους απατεωνες.

Ποση ξεφτιλα ρε παιδια,ποση απατη,ποση ανικανοτητα.

Περιμενετε απο τετοιους απατεωνες να δωσουν την ελαχιστη λυση στα προβληματα της χωρας?
Εγω οχι.
Πρεπει να ξεκουμπιστουν αμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: