Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

ΚΕΑ

Ακομα μια φορα το ανικανο και ανεκδιηγητο Ελληνικο"κρατος"απετυχε παταγωδως στον προγραμματισμο του.

Αναφερομαι στις αιτησεις για το κοινωνικο εισοδημα η αλλοιως ελεημοσυνη που σκοπευει τελικα να δωσει αφου ομως πρωτα το ειχε καταργησει.

Για οποιον θυμαται η ΝΔ το ειχε ξεκινησει και ετοιμαζοταν για την  καθολικη εφαρμογη του,ηρθαν ομως στην εξουσια οι πιο ανικανοι απο αυτους,το καταργησαν σαν αριστεροι που ηταν και αντ'αυτου εδωσαν την καρτα σιτισης της Φωτιου με ακομα λιγοτερες παροχες.

Το προγραμμα ηταν προγραμματισμενο να ξεκινησει την 1η Ιανουαριου αλλα αναβληθηκε για 1η Φεβρουαριου,οι λογοι ειναι αγνωστοι αλλα καταλαβαινοντας την πληρη ανικανοτητα των φασιστοαριστερων να εφαρμοσουν οτιδηποτε εκτος απο την επιβολη χαρατσιων και  φορων δεν χρειαζονται περισσοτερες εξηγησεις.

Αντι λοιπον να ανοιξουν την εφαρμογη μηνες τωρα για να υποβαλλουν τις αιτησεις τους οι ανθρωποι που το εχουν αναγκη το ανοιξαν σημερα.
Αποτελεσμα?

Επεσε η ιστοσελιδα και δεν θα εξυπηρετηθει κανεις,ποτε θα λειτουργησει αγνωστο,ισως χρειαστουν διορισμοι και αλλων συριζοφασιστων για να τα καταφερουν.

Σκεφτομαι τους ηλικιωμενους στις ουρες των Κεπ να περιμενουν ματαια να εξυπηρετηθουν,ακομα μια αποτυχια,ποσες θα αντεξουμε?

Tεραστια απατη να μην δεχονται αιτησεις απο φιλοξενουμενα ατομα,δηλαδη καποιος που πληροι ολες τις προυποθεσεις και ειναι παντελως πτωχος αλλα φιλοξενειται αλλοιως θα ειχε αποδημησει εις Κυριον δεν εχει δικαιωμα να κανει την αιτηση για την ελεημοσυνη αυτη,θα συνεχισει....αν του δινουν ενα πιατο φαγητο αλλοι να το ζητιανευει απο εκει.



Αυτοι το μονο που ειναι ικανοι να κανουν ειναι να οπισθοχωρουν απο καθε υποσχεση που εδωσαν και να νομοθετουν τα ακριβως αντιθετα,τιποτα αλλο.

Περιμενοντας να ανοιξει η ιστοσελιδα βλαστημαμε την ωρα και την στιγμη που τους ψηφισαμε και ευχομαστε να ειμασταν ο Καρανικας και ο γκομενος της Σβιγγου να ειχαμε διοριστει και να περιμεναμε την τεταστια αναπτυξη που υποσχεθηκε ο αστειος Φλαμπουραρης.

Χαιρε Μπουρδελο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: