Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

Σκοτωστε μας τουλαχιστον

Η Εβδομαδα δεν ξεκινησε καθολου καλα,χθες βραδυ πηγα στο σουπερ μαρκετ να αγορασω λιγοστα τροφιμα γιατι δεν ειχα τιποτα,οταν εφτασα στο ταμειο εδωσα την καρτα σιτισης η οποια μου επιστραφηκε οπως την εδωσα γιατι δεν υπηχαν μεσα χρηματα.

Τελευταια φορα που μπηκαν χρηματα ηταν πριν τα Χριστουγεννα,λογικα η επομενη δοση ηταν να μπει στιε 25 Γεναρη,σημερα εχουμε 7 Φλεβαρη και τωρα υποσχονται οτι θα μπουν σημερα,αυριο.

Η λογικη σε αυτο ειναι οτι δεν θελουν να δωσουν την δοση του Φλεβαρη,κανουν οικονομια δηλαδη,δεν ξερω αν αναρρωτιονται πως θα ζησει καποιος με μηδενικο εισοδημα 2 μηνες με 70 ευρω,ισως με τοσα περνουν και οι ιδιοι και ετσι το σκεφτηκαν να το κανουν και σε εμας.

Αξημερωτα ξεκινησα για τα γραφεια του δημου Αθηναιων στον Κολωνο οπου γινονται οι διορθωσεις σε τυχον λαθη  ωστε να δεχθει το συστημα την αιτηση για το κατωτατο εισοδημα,την πρωτη φορα πριν μια εβδομαδα το συστημα δεν ανοιγε,η ελπιδα πεθαινει ομως παντα τελευταια.5 ωρες ορθοστασια και μεχρι ξυλο.

Πεθανε

8 Ωρες ορθοστασια,4-6 ατομα εξυπηρετηθηκαν,το συστημα παρεμεινε πεσμενο ολη την υπολοιπη ημερα,την επομενη εβδομαδα τωρα,δεν μπορω να παω νωριτερα.

Μαναδες που βυζαιναν τα μωρα τους σε κοινη θεα,ηλικιωμενοι που στεκονταν ορθιοι σαν χαμενοι σε μια κατασταση απεριγραπτη,βρισιες,καταρες,θελω να ξερω ποιος θα ψηφισει αυτο το ανικανο κομμα στις επομενες εκλογες,μιλησα με πολλους και με φοβιζει πλεον η ροπη των ανθρωπων προς το γνωστο ναζιστικο κομμα,δεν βλεπουν αλλη λυση.'

Εφυγα κομματια,3 σπασμενοι δισκοι στην μεση δεν ειναι οτι το καλυτερο αν θες να σταθεις ορθιος 8 ωρες.
Περασα απο το σπιτι και εφυγα για τους φιλους μου οπου εχω εστω ενα πιατο φαγητο,μια κουβεντα.

Η Φωτιου επρεπε να εχει παραιτηθει χθες,δεν ειναι δυνατον να ειναι στην θεση της με τετοια ανικανοτητα.

Δεν το περιμενω

Πιο πιθανο ειναι να μας δωσουν απο ενα χαπι ευθανασιας να γλυτωσουν αυτοι απο εμας και εμεις απο αυτους.

Τουλαχιστον να το κανουν με οργανωση

Σκοτωστε μας.

Edit:Η Φωτιου στις ειδησεις απαντησε γελωντας οτι και το συστημα της Νασα θα επεφτε με τοσες επισκεψεις,
Ειναι φανερο οτι πασχει απο ολες τις εκφυλιστικες ασθενειες του εγκεφαλου μαζι.
ΟΛΕΣ
Η γυναικα ειναι ηλιθια και επικινδυνη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: